Over Brigit

Ik ben Brigit Burer, in 1993 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb ervaring als fysiotherapeut in diverse werkvelden, zoals eerste lijns praktijk, revalidatie en zorginstelling.

Jarenlange ervaring

Naast mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut, waarbij gedrag en motoriek mijn specialisme is, ben ik gespecialiseerd in ARBO zaken in zorginstellingen, en houd ik mij ook bezig met beleidsontwikkeling en coaching in de zorginstelling waar ik werkzaam ben.

Tijdens de uitvoering van mijn werkzaamheden en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, ben ik mij nog meer gaan richten op de samenhang tussen lichaam en geest. In mijn behandelingen als fysiotherapeut, maar ook tijdens mijn rol als coach, miste ik een verdiepingsslag en tools om meer samenhang te krijgen tussen beiden aspecten. Daardoor ben ik in 2011 gestart met de opleiding tot craniosacraal therapeut en ben ik in 2013 afgestudeerd. Sinds 2014 heb ik een eigen praktijk voor craniosacraal therapie

Ik vol regelmatig trainingen

Naast mijn werkzaamheden, volg ik regelmatig trainingen , zoals Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Tension Release Excercises (TRE) en Mobilizing Awareness. De opgedane kennis pas ik toe in mijn behandelingen en advies.

In mijn diverse werkzaamheden is mijn holistische visie mijn uitgangspunt. Ik heb aandacht voor de gehele mens, het lichaam en geest, en neem beide aspecten mee in mijn behandelingen en advies.

Met geduld, aandacht en respect, neem ik ruimschoots de tijd voor u in mijn behandelingen.

Brigit